Nak Jadi Agen?


Berita baik skala Merah!

Bagi mana-mana mahasiswa/i, pelajar atau bookshop yang berminat nak menjadi AGEN penjualan buku Bedtime Stories Sentap (BSS) di universiti-universiti atau tempat korang, maka, akan ada harga yang amat special untuk korang!!!

APA BESTNYA JADI AGEN??

Saya dah nyatakan 8 keistimewaan jadi agen BSS dalam gambar di atas.

1) Pertama, tentang bab diskaun tu, korang akan dapat ;

a) Jika korang nak jualkan 50 naskhah, pemotongan harga sebanyak 15%.
b) Jika korang nak jualkan 100 naskhah, pemotongan harga sebanyak 20%.
c) Jika korang nak jualkan 200 naskhah, pemotongan harga sebanyak 30%!!!

Bermakna, korang boleh ambil untung sebagai hadiah. Dan, korang perlu bayar setelah buku di tangan korang habis di jual, atau pun koang nak bayar awal keseluruhan harga pun lagi terbaik gila superb ! 

:)

Dan, saya akan hantar buku kepada korang samada by hand atau pos laju. Dan, free! Saya belanja kos pos laju. Khas untuk yang nak jadi AGEN:)

Dah la dapat diskaun, untung boleh ambil, kos pos laju free. Memang best!

2) Kedua:

Jika korang berminat nak jadi agen, whatsapp/telegram nombor Ahmad Shukery Azizan:

013 7297785

Minta whatsapp atau telegram ya. Jangan SMS. Nanti maklumat seterusnya agak panjang. Sangat panjang.

Serta bagitahu sekali :

Nama:
Universiti:
Bilangan buku:

3) Kemudian, saya akan umumkan nama-nama setiap agen di universiti masing-masing di page Tarbiah Sentap supaya setiap pelajar dari pelbagai universiti boleh mendapatkan buku ini melalui agen. 

Jadi mudah dan tak perlu ke bookstore !!

Yeah! Best gila beb!!

Moga bermanfaat!

--

Moga Allah Redha

Ahmad Shukery Azizan